• Unique Dental

  Unique Dental

 • Unique Dental

  Unique Dental

 • Unique Dental

  Unique Dental

 • Unique Dental

  Unique Dental

 • Unique Dental

  Unique Dental

 • Unique Dental

  Unique Dental

 • Unique Dental

  Unique Dental

 • Unique Dental

  Unique Dental

 • Unique Dental

  Unique Dental

Segerreceptet är samspelet med våra tandläkare!

På Unique Dental är vi lagspelare. Det är också grunden för vår framgång. Sedan starten 2004 har vi växt till att bli ett av Sveriges största och mest betrodda dentallaboratorier. Det tack vare samspelet med duktiga tandläkare som kräver det lilla extra.

För att fortsätta idrottsspråket har vi i grunden en riktigt bra laguppställning. När vi nyanställer är vi alltid måna om att knyta till oss de mest kompetenta i branschen. Inte bara yrkesmässigt, utan också medarbetare som både vi och våra kunder kan utvecklas tillsammans med. Eftersom odontologi också är en materialsport är vår taktik att alltid ligga i den tekniska framkanten.

Tandläkarna betraktar vi som en självklar lagdel med ett konstruktivt och utvecklande samarbete som mål. Det kan t.ex. betyda att vi har synpunkter på det underlag vi får, om det inte är tillräckligt för att vi skall kunna göra ett hundraprocentigt arbete.

Du som tandläkare skall naturligtvis ställa kravet på att få de säkraste och de mest trygga kvalitetslösningarna, baserade på kunskap och förståelse för dina och din patients förväntningar.

Välkommen du också till ett vinnande lag.

Leif Andersson, VD – 0411-35 13 15, 0707 71 12 02, leif.andersson@uniquedental.se
Martin Thomsen, Laboratoriechef – 0411 35 13 01, 0733-40 94 59 martin.thomsen@uniquedental.se

Vi blir bättre tillsammans med våra kunder. Vad tycker de om oss då…?

 • “Tack för er förstklassiga kompetens och service. Genom åren har det blivit många samtal med Lars och Bosse kring diverse tekniska problem och dess lösningar och det har varit mycket uppskattat. Våra patienter reser ibland 50 mil enkel väg, vilket gör att leveranstider är minst sagt viktiga. Unique Dental håller vad de lovar.

  Vi ser fram emot många års fortsatt gott samarbete.”

  Peter

  Unique Dental
  Peter Oskarsson, Övertandläkare, Tandvårdens Kompetenscentrum Protetik, Luleå
 • “Mitt samarbete med Unique Dental har en god grund i och med en fungerande dialog mellan mig och labbet. Kvaliteten på arbetena är genomgående hög och leverenssäkerheten mycket god.

  Vi tar nu ett ytterligare steg på cad/cam-området med digital avtryckstagning och det känns tryggt att samarbeta med Unique Dental som har mångårig erfarenhet inom detta område. Att min personal och jag alltid fått ett trevligt bemötande är naturligtvis ett plus.”

  Staffan

  Unique Dental
  Staffan Söderström, Staffans Tandklinik, Lycksele
 • “Efter att ha arbetat med Unique Dental sedan starten har jag alltid varit mycket nöjd med det fantastiskt positiva bemötandet i kombination med individuellt mycket skickliga tandtekniker. Unique Dental har dessutom alltid varit i framkant när det gäller teknisk utveckling.”

  Lena Norman

  Unique Dental
  Lena Norman, Praktikertjänst Uddevalla
 • “Jag arbetar sedan många år tillbaka med Unique Dental som enda leverantör av tandtekniska arbeten. Känner mig som kund mycket väl omhändertagen när det gäller allt från trevligt bemötande i telefon till riktigt välutförda arbeten. Härligt att kunna ha en öppen och rak kommunikation med sin tekniker, allt för att slutresultatet skall bli så perfekt som möjligt.

  Alla borde unna sig att arbeta med Unique Dental”

  Annalena Bursell

  Unique Dental
  AnnaLena Bursell, Tandvärkstan i Tranemo